PDA

View Full Version : please help lcd lights on eclipse p400



pamela82
08-15-2016, 03:12 PM
Good morning all,

I am after some help please

I went and brought the eclipse p400 due to the fact i could add on led light because i wanted a purple computer. But here in australia not may sell the case and i had to get it from another state as the computer company who was building my computer didn't stock them. When i went and ordered the case they only had the 2m led lights in stock sold out of the 1m. My husband was going to build the computer but when wasn't to sure with the new ones weather he would stuff it up or not so we paid someone to build it for me.

So long story short i just got a phone call from the computer company saying they wouldn't install the lcd lights because they though 2m was to long and had no clue as to where to put them. They told me i was silly to buy 2m because their is no where to even install 2m that i should of got half a meter of lights.

So got into this huge fight because why would phanteks sell 2m of lcds if they didn't fit into their computer.

My husband said we can install it ourselfs but where dose one put 2m of lights in a eclipse p400? Please help?

Pokemoneiei
01-19-2017, 01:33 AM
Waiting for answers
โกลเด้นสล็อต (https://www.gclub88.com/goldenslot/)

doyll
01-19-2017, 02:54 PM
I'm sorry, but if you don't know where to put 2 meters of LCDs, where do you get off arguing with anyone else saying they should fit? Phanteks sell 1 meter and 2 meter LCD strips. Which one to get depends on what case they will be used in. Your P400 is a small case. The P400 is 200x465x470mm outside measurements. That is less than 1/2 meter deep and tall, and the inside is even smaller. Where would you suggest running 2000mm of lighting? My guess is 1 meter would still be on the long side. Again, sorry to be blunt.