Results 1 to 2 of 2

Thread: How do I .... (fan power and LED power question on Eclipse 400S)

  1. #1

    How do I .... (fan power and LED power question on Eclipse 400S)

    I have a new Eclipse 400S.

    I don't see a way to connect LED power and fan power to the motherboard or to the PSU.

    I see the large 12V connector for the LED, and I see a smaller connector for the fans, but neither are what I can plug into the motherboard - I'm used to a 3 or 4 pin (female) plug for the fan, and a tiny 2-pin (female) plug for the (HDD, case) lights.

    Is there an adapter that I should have that I don't?
    Phanteks Eclipse 400S
    MSI Gaming M3 & I7-6700K

  2. #2
    Quote Originally Posted by dclive View Post
    I have a new Eclipse 400S.

    I don't see a way to connect LED power and fan power to the motherboard or to the PSU.

    I see the large 12V connector for the LED, and I see a smaller connector for the fans, but neither are what I can plug into the motherboard - I'm used to a 3 or 4 pin (female) plug for the fan, and a tiny 2-pin (female) plug for the (HDD, case) lights.

    Is there an adapter that I should have that I don't?
    After a bit of googling, it's most likely I have 2 SATA power connections, one for the fans and one for the LED lights, that I need to connect to (with SATA power cables from the PSU) and then all will be well.

    This should be documented in the manual, Phanteks.
    Phanteks Eclipse 400S
    MSI Gaming M3 & I7-6700K

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •